Verzendzakken

Verzendzakken

Nieuw in ons assortiment: verzendzakken! Deze verzendzakken zijn licht en gemakkelijk in gebruik en ideaal voor de verzending van verschillende producten. Denk hierbij aan het verzenden van kleding, stoffen en onbreekbare items. Wat ook erg handig is, is dat ze weinig opbergruimte in beslag nemen. Perfect om op te bergen dus!

Specificaties:

Verzendzakken zijn ruimtebesparend, wanneer uw verzendzak aan de brievenbusafmetingen voldoet kan deze ook als brievenbuspakket verzonden worden. Zo hoef je niet brievenbusdoosjes én normale dozen aan te schaffen. Met verzendzakken kun je qua inhoud vele kanten op. Bij Velpack.nl vind je verschillende formaten, zodat je zelf kunt kijken welke het beste bij jouw product past. De stevige verzendzakken zijn voorzien van een permanent klevende plakstrip, hierdoor kunt u gemakkelijk producten verzenden in de verzendzak. Dit zorgt tevens voor een stukje veiligheid, want je moet de verzendzak kapot scheuren of knippen om te openen. De verzendzak is wit van buiten en zwart van binnen zodat uw product in de verpakking niet zichtbaar is. Dit alles om uw product beschermd en tegen relatief lage kosten op de gewenste bestemming te krijgen.

Bent u op zoek naar een verzendzak in een andere kleur  of formaat? Neem dan contact op met onze klantenservice, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Twijfelt u over het formaat? Ook dan kunt u ons altijd bellen of mailen, wij adviseren u graag hierbij. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Complete set:

Wilt u uw verzending zo professioneel en compleet mogelijk maken? Kijk dan ook eens naar onze verschillende soorten etiketten. Zo kunt u meteen aan de slag met het verzenden van uw producten!

Levering:

De verzendzakken worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. De standaard verzendkosten zijn € 7,50, bestelt u boven een bedrag van € 150,00, dan zijn de verzendkosten gratis. Let op: besteld u bij ons een speciaal formaat of kleur verzendzak, dan kunnen de levertijden anders zijn. Dit wordt tijdens de bestelling met u besproken. 

Scroll To Top