Wikkelverpakking

Wikkelverpakking

De kartonnen wikkelverpakkingen, ook wel boekverpakkingen genoemd, zijn zeer geschikt voor de verzending van verschillende producten. Denk hierbij aan boeken, catalogi, kleding, cd’s of dvd’s. Daarnaast hebben wij ook wikkelverpakkingen welke speciaal voor het verzenden van ordnermappen, ringbanden en verschillende formaten boeken zijn. U kunt zo perfect het juiste formaat kiezen voor uw verzending.

De wikkelverpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en de afname is altijd vanaf 10 stuks, hierdoor zijn ze perfect voor een kleine (of grote) oplage. De wikkelverpakking is speciaal ontworpen om bescherming te bieden aan boeken, cd’s en soortgelijke producten. De wikkelverpakkingen zijn speciaal beschermd tegen buigen, zodat uw producten veilig op bestemming aankomen. Een ander bijkomend voordeel is dat de wikkelverpakking door de brievenbus past en hierdoor kosten scheelt in de verzending. De wikkelverpakkingen zijn eenvoudig te vouwen en hebben een handige strip en afscheurperforatie.

Bedrukking
Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook alle formaten wikkelverpakkingen laten bedrukken met uw eigen logo en huisstijl. Hiervoor kunt u ons mailen op info@velpack.nl, of even bellen naar 0575-743230. Wij adviseren u graag over het soort bedrukking en het ontwerp. Ook bij bedrukking is de minimale afname 10 stuks, ideaal wanneer u een nieuw logo wil uittesten of een startend bedrijf bent!

Verzending
De wikkelverpakkingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. De verzendkosten zijn standaard € 7,50 en bij een besteding vanaf € 150,00 zijn de verzendkosten gratis. Let op: wanneer u kiest voor bedrukte wikkelverpakkingen, kan de levertijd afwijken. Hierover informeren wij u tijdens het bestelproces.

Uitgebreid assortiment
Liever op een andere manier uw producten verzenden? Velpack heeft naast wikkelverpakkingen ook een breed assortiment kartonnen enveloppen, luchtkussen enveloppen, verzendzakken en brievenbusdoosjes. Zo kunt u perfect kiezen wat bij uw product past. Twijfelt u over welke verpakking u moet kiezen voor uw product? Wij adviseren u graag bij deze keuze.

Scroll To Top