Trapeziumkokers

Trapezium kokers

Kartonnen trapeziumgevormde verzendkokers zijn zeer geschikt voor het verzenden van grote oprolbare documenten zoals posters, tekeningen, foto’s, banieren of bouwtekeningen. Goed beschermt, handig te vervoeren en zeer eenvoudig op te zetten door middel van de zelfklevende strip. De trapezium koker is onmisbaar voor bedrijven en webwinkels voor het verzenden van diverse producten.

De trapeziumkokers zijn vervaardigd uit extra stabiel bruin karton met dubbel golf. Doordat er een trapeziumvorm is gekozen, verlaagt het de verzendkosten van uw zending. De kokers worden plano geleverd. De trapeziumkokers zijn voorzien van een zelfklevende strip, waardoor het inpakken en verzenden er gemakkelijk gaat. Ook is dit een extra veiligheid, omdat de trapeziumkoker goed dicht zit. Door hun vorm zijn ze makkelijk te stappelen en op te slaan.

De trapezium kokers zijn beschikbaar in drie verschillende formaten, zo kunt u het formaat aanpassen op het document wat u verstuurd. De minimale afname is 25 stuks. 

Scroll To Top