Amerikaanse vouwdoos

Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos is een standaard doos, welke geschikt is voor de verzending van talloze producten. De Amerikaanse vouwdoos bestaat uit Enkele golf of Dubbele golf. Enkele golf is geschikt voor het vervoeren van lichte/niet kwetsbare producten, denk daarbij aan kleding, lichte interieur producten en nog veel meer. Dubbele golf is geschikt voor het vervoeren van zwaardere producten, zoals zwaardere boeken, interieur producten en onderdelen. Zo is er voor ieder product een passende doos te vinden. Zeker voor webwinkels is de Amerikaanse vouwdoos een aanrader. U heeft genoeg ruimte om de spullen te verzenden en daarnaast zijn ze goed beschermd. Koop uw Amerikaanse vouwdozen online bij Velpack!

De Amerikaanse vouwdozen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zo kunt u de geschikte doos voor uw product kiezen. De minimale afname van de Amerikaanse vouwdozen wisselt tussen 15 en 25 stuks.

Twijfelt u over welk formaat u moet nemen voor uw producten, of heeft u een andere vraag over de Amerikaanse vouwdozen? Neem dan contact op via info@velpack.nl, of bel naar 0575-743230.

 

Scroll To Top