Verzenddozen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Verzenddozen

Verzenddozen zijn een ideale oplossing wanneer uw producten te groot zijn voor in een brievenbusdoosje, maar u ze toch op een veilige manier wil verzenden. Verzenddozen zijn niet zwaar in gewicht, kunnen eenvoudig worden opgezet en gevouwen en zijn daarnaast milieuvriendelijk.

Verzenddozen bestellen

Bij Velpack.nl vindt u vele verschillende formaten verzenddozen, zo kunt u zelf kijken welke doos bij uw product past. Let hier goed op, want het is belangrijk dat het product stevig in de doos zit, dit is tevens een stukje veiligheid. Mocht u het lastig vinden welke maat u moet kiezen, dan adviseren wij u hier graag bij. De verzendkosten zijn standaard € 7,50, wanneer uw bestelling boven € 150,00 is dan zijn de verzendkosten gratis. De verzenddozen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Kiest u voor een bedrukte doos, dan kan de levertijd afwijken, wij informeren u hierover.

Verschillende dozen:

Mailbox: De mailbox is een standaard verzenddoos  welke verkrijgbaar is in 5 maten. De mailbox is standaard bruin van kleur en de minimale afname is 20 stuks.

Packbox: De packbox is verkrijgbaar in 3 maten. De packboxen zijn voorzien van extra zijkant- en hoekbescherming en door de uitklappende bodem kan de packbox makkelijk in elkaar worden gezet. De packbox is standaard bruin van kleur en de minimale afname is 5 stuks.

Trapezium koker: De trapezium koker is verkrijgbaar in 3 maten. Deze verzendkoker is geschikt voor het versturen van opgerolde documenten zoals posters, tekeningen, foto’s of bouwtekeningen. De trapezium koker is standaard bruin van kleur en de minimale afname is 25 stuks.

Bedrukking:

Wanneer u de verzenddozen graag bedrukt wil hebben, dan is dit ook mogelijk. Een bedrukking op een verzenddoos staat professioneel en daarnaast is het herkenbaar voor de klant. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen via info@velpack.nl of 0575-743230. Wij adviseren u graag hierover en kunnen u ook ondersteunen in het ontwerpproces. 

Scroll To Top