Sluit gripzakje

Sluitgripzakje

Een sluitgripzakje is erg gemakkelijk om kleine dingen in te bewaren, of als extra verpakking tijdens een verzending. Het sluitgrip zakje is voorzien van een ophanggat boven de sluitstrip en is voorzien van een versterkingsdraad om uitscheuren te voorkomen. De flap aan de bovenkant is aan 1 zijde langer dan de andere, zodat het gripzakje makkelijk te openen is. Het materiaal is LDPE, met een dikte van 50 micron. De sluitgripzakjes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, waardoor ze zowel geschikt zijn voor kleine als grote onderdelen. Sluitgripzakjes zijn perfect voor het vervoer en de opslag van producten met veel losse onderdelen of sieraden.

De sluitzakjes worden ook weleens gripzakjes genoemd. Voordeel van deze zakjes is dat je ze zowel voor verpakken als ook voor het bewaren van je artikelen kunt gebruiken. Je kunt de gripzakjes eventueel direct vullen met de aantallen die je wilt verkopen en ze opslaan. Op deze manier hoef je, na verkoop, alleen maar een zakje te pakken en deze te verzenden. Dat kan tijd schelen door een andere manier van verpakken en opslaan.
Velpack.nl biedt sluitzakjes aan in meerdere formaten. Zo is het mogelijk allerhande losse onderdelen te bundelen en verzamelen. Wij bieden ze aan per doos van 1.000 zakjes.

Scroll To Top