Dokulop

Dokulops

Dokulops deze zelfklevende paklijst enveloppen zijn ideaal voor het meezenden van documenten aan de buitenzijde van uw verzenddoos, bijvoorbeeld een pakbon. De Dokulops hechte permanent aan iedere ondergrond en zijn specifiek ontwikkeld voor hechting op gerecycled karton. Daarnaast is het ook mogelijk om documenten door de envelop heen te scannen dankzij de extra sterke Heavy Duty & High Clarity Folie. De enveloppen zijn zowel onbedrukt, als bedrukt verkrijgbaar. De bedrukte dokulops bevatten de tekst: ‘Documents Enclosed’. De Dokulops zijn in verschillende formaten verkrijgbaar.
De dokulop wordt ook wel paklijstenvelop genoemd. Het is eigenlijk een transparant hoesje dat makkelijk op je verzendpakket te plakken is. Doordat de achterzijde van de envelop een soort stickervel is deze eenvoudig op de doos te plakken. Ze zijn voorzien van permanente hechting voor elke ondergrond.
Doordat een dokulop transparant is is het mogelijk de documenten die erin zitten te scannen. Denk bijvoorbeeld aan een track&trace code. Je hoeft dus de envelop niet te openen om het te scannen.
Velpack.nl heeft meerderde soorten en maten, zowel met als zonder bedrukking. 

Scroll To Top