Verzend materialen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Verzendmateriaal

Voor een optimale verzending, is goed verzendmateriaal essentieel. Naast het gebruik van een envelop of (brievenbus)doosje, is er namelijk nog meer nodig om de verzending compleet te maken. Bij Velpack.nl vindt u een ruim assortiment verzendmateriaal om zo uw product op een geschikte manier in te pakken en te verzenden naar uw klant.

Vloeipapier

Vloeipapier is onmisbaar wanneer u producten veilig en netjes wil inpakken. Vloeipapier beschermt het product, zodat deze veilig op de plaats van bestemming aankomt. Vloeipapier is geschikt voor het beschermen van kleding, glaswerk, porselein, sieraden, haaraccessoires en lingerie. Naast het gebruik van vloeipapier voor verpakkingen, is het ook zeer geschikt voor winkels. U kunt het product dan inpakken in het vloeipapier, voordat u het in de tas doet. Dit staat professioneel en het beschermt daarnaast het product. Bij Velpack vindt u vloeipapier in 3 verschillende formaten, zo kunt u zelf het juiste formaat voor uw producten kiezen.

Papieren draagtasjes

Tegenwoordig is het normaal om papieren draagtasjes te gebruiken, in plaats van plastic. Velpack heeft 4 soorten papieren draagtasjes in het assortiment, zodat u de geschikte tas voor uw producten kunt kiezen. De papieren draagtassen hebben stevige handgrepen van een gedraaid papieren koord, waardoor ze extra draagkracht hebben. De papieren draagtasjes zijn geschikt voor het meegeven van lichte aankopen zoals kleding, tijdschriften, verzorgingsproducten, sjaals, geschenken en accessoires. Bij Velpack vindt u 2 formaten papieren draagtasjes in wit kraft of bruin kraft papier.

Tape

Tape is uitermate geschikt voor het dichtplakken van verpakkingen. Zo kan de verzending veilig de deur uit en bent u er verzekerd van dat het pakket goed dicht blijft. De tape is 48 mm breed en er zit 66 meter op een rol. De tape is verkrijgbaar in een bruine of transparante variant. De minimum afname van de rollen tape is 12 stuks. Bij ons vindt u ook een tape dispenser, welke erg fijn is voor het dichtplakken van pakketten.

Sluitgripzakjes

Een sluitgripzakje is erg gemakkelijk om kleine dingen in te bewaren, of als extra verpakking tijdens een verzending. Het sluitgrip zakje is voorzien van een ophanggat boven de sluitstrip en is voorzien van een versterkingsdraad om uitscheuren te voorkomen. De flap aan de bovenkant is aan 1 zijde langer dan de andere, zodat het gripzakje makkelijk te openen is. Het materiaal is LDPE, met een dikte van 50 micron. De sluitgripzakjes zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, waardoor ze zowel geschikt zijn voor kleine als grote onderdelen. Sluitgripzakjes zijn perfect voor het vervoer en de opslag van producten met veel losse onderdelen of sieraden.

Dokulops

Dokulops deze zelfklevende paklijst enveloppen zijn ideaal voor het meezenden van documenten aan de buitenzijde van uw verzenddoos, bijvoorbeeld een pakbon. De Dokulops hechte permanent aan iedere ondergrond en zijn specifiek ontwikkeld voor hechting op gerecycled karton. Daarnaast is het ook mogelijk om documenten door de envelop heen te scannen dankzij de extra sterke Heavy Duty & High Clarity Folie. De enveloppen zijn zowel onbedrukt, als bedrukt verkrijgbaar. De bedrukte dokulops bevatten de tekst: ‘Documents Enclosed’. De Dokulops zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. 

Scroll To Top