Monsterzakken

Monsterzakken enveloppen

Monsterzakken enveloppen zijn er in mooie witte of opvallend crème. Uitermate geschikt voor het verzenden van grote stapels documenten, een catalogus of kleding. De enveloppen hebben een zijvouw en een bodem waardoor ze producten/documenten kunnen verzenden die niet in een standaard envelop passen. 
Monsterzakken zijn er in vele verschijningen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze gebruikt voor de dikkere poststukken. Ze zijn gemaakt uit een stevige papiersoort namelijk: kraft.
U mag ervan uitgaan dat uw poststukken, kleding, boeken of catalogi zonder beschadiging bij de geadresseerde aankomen! Toepassingen: Dossiers, brochures, tijdschriften, jaarverslagen, ringbanden, gereedschappen.
De monsterzak dankt zijn benaming aan de extra zijvouw en blokbodem. Hierin passen pakken van diverse hoogtes. Met name monstermateriaal wordt hierin verzonden. Door de ruimte die de bodem biedt past een stapel eenvoudig in deze enveloppen.

Monsterzakken zijn tevens prima te bedrukken in offset. Wel dient er rekening gehouden te worden met de bodem. Hierdoor heeft de envelop, met name aan de onder- en zijkanten meerdere lagen papier. Dat vermoeilijkt het drukproces. De adviseurs van Velpack.nl weten precies waarmee u rekening dient te houden. Bel of mail ons en wij adviseren bij de opmaak van de monsterzakken.

Het assortiment monsterzakken kent momenteel 4 verschillende formaten. De monsterzakken zijn verkrijgbaar in crème of wit en de afname kan al vanaf 25 stuks.

 

Scroll To Top