Karton envelop

Kartonnen enveloppen

Als u uw producten verzendt in stevige kartonnen enveloppen, dan kunnen ze niet vouwen of kreuken. Kartonnen enveloppen bieden een uitstekende stevigheid en bescherming voor het verzenden van bv. lichte en platte producten zoals affiches, diploma’s, foto’s en documenten.

De zelfklevende sluiting maakt ze zeer gemakkelijk in gebruik. De kracht van de gommering is dermate stevig dat de klep, ook bij een dikkere inhoud, goed gesloten blijft.

De kartonnen enveloppen zijn verkrijgbaar in vele soorten formaten. We hebben standaard 5 verschillende formaten in ons assortiment. Door de opening aan de korte zijde zijn ze makkelijk te vullen. Het lichte gewicht van de envelop zorgt er tevens voor tot het een gunstig effect op de portokosten heeft.

De kartonnen enveloppen zijn uitgevoerd met een extra handige tearstrip. Hiermee kan de ontvanger de enveloppen makkelijk en handig openen zonder de inhoud te beschadigen. Zo blijft uw verzending altijd goed beschermt en komt deze goed aan bij de ontvanger.

Geef uw verzending extra aandacht mee door een bedrukte kartonnen envelop. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, vraag het aan een van onze adviseurs. Ze kunnen u adviseren over bedrukking, gebruik en de juiste formaten.Gebruik voor verzending ook etiketten van Velpack.nl. Deze zijn geschikt voor de printer. Print direct uw logo mee, dat verhoogt de herkenbaarheid van uw zending.

Velpack.nl kan u uitvoerig adviseren op het gebied van speciale formaten, afwijkende kartonsoorten, vensters, sluitingen of offsetbedrukkingen!

Scroll To Top