bordrug

Bordrug

Bordrug enveloppen zijn enveloppen met een papieren voorkant en een stevige kartonnen achterkant. Dit zorgt voor optimale bescherming van de inhoud, zodat deze beschermt is tegen kreuken en knikken. Door de kartonnen rug beschermt deze enveloppen uw waardepapier optimaal.
Bordrug enveloppen zijn ideaal voor producten die absoluut ongekreukt aan moeten komen, zoals foto's, diploma's of certificaten. Bordrugenveloppen zijn verkrijgbaar zonder venster. De kartonnen rug bestaat doorgaans uit 450grs grijs karton. Het papier is 120grs kraft. Dit kan wit of crème zijn.
De enveloppen zijn neutraal verpakt en merkloos.

Door de bordrug zijn de enveloppen extra stevig. Voordeel is dat ze niet makkelijk buigen, een nadeel van deze eigenschap is echter dat ze moeilijk te voorzien zijn van een eigen bedrukking.

De oplossing om toch uw eigen logo mee te geven op een verzending met een bordrug is door gebruik te maken van een eigen etiketVelpack.nl heeft diverse mogelijkheden op het gebied van etiketten. Deze zijn prima te printen en te voorzien van uw logo.

De minimale verpakkingseenheid is per 25 stuks.
We kunnen standaard 7 verschillende formaten uit voorraad leveren.

Scroll To Top