Verzend enveloppen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn perfect wanneer u kleine producten door de brievenbus wil verzenden. Bij Velpack.nl vindt u vele soorten verzendenveloppen, zo kunt u de juiste voor uw product kiezen. Twijfelt u over welke envelop u moet kiezen, of welk formaat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies.

Soorten verzendenveloppen:

Bordrug: De bordrug enveloppen bestaan uit 7 verschillende formaten. Deze enveloppen zijn voorzien van een papieren voorkant en kartonnen achterkant, wat optimale bescherming van de inhoud geeft. De bordrug envelop is perfect voor producten die ongekreukt moeten blijven zoals foto’s, diploma’s of certificaten. De bordrug envelop is voorzien van een strip zodat hij gemakkelijk en veilig sluit. De bordrug enveloppen zijn standaard wit en de minimale afname is 25 stuks.

Karton: De kartonnen enveloppen bestaan uit 5 verschillende formaten. De kartonnen envelop heeft dezelfde specialiteit als de bordrug envelop, alleen is deze envelop helemaal van karton. Deze is daarom zeer geschikt voor affiches, diploma’s, foto’s en documenten. De kartonnen enveloppen zijn standaard wit en de minimale afname is 25 stuks.

Kraft: De Kraft enveloppen bestaan uit 7 verschillende formaten. De kraft enveloppen zij gemaakt van sterk Kraft papier, waardoor deze geschikt is voor alle dagelijkse verzendingen door het sterke en scheurbestendige papier. De kraft enveloppen zijn verkrijgbaar in bruin, wit of crème en de minimale afname is 25 stuks.

Luchtkussen: De luchtkussen enveloppen bestaan uit 8 verschillende formaten. De luchtkussen envelop is zeer geschikt voor kwetsbare producten, doordat de binnenkant voorzien is van bubbeltjesfolie. Daarnaast is de luchtkussen envelop voorzien van een strip, waardoor deze gemakkelijk en veilig sluit. De luchtkussen envelop is standaard wit en de minimale afname is 25 stuks.

Monsterzak: De monsterzakken bestaan uit 4 verschillende formaten. De monsterzakken zijn zeer geschikt voor het verzenden van dikkere poststukken, boeken, catalogi of dunne kleding. Ze zijn gemaakt van stevig Kraft papier. De monsterzakken zijn verkrijgbaar in crème of wit en de minimale afname is 25 stuks.

Webshopbag: De verzendzakken bestaan uit 3 verschillende formaten. Een verzendzak is perfect voor de verzending van kleding, stoffen en onbreekbare items. De verzendzak is wit van buiten en zwart van binnen zodat de inhoud niet zichtbaar is. De verzendzak is standaard wit, maar kan op aanvraag eventueel in een andere kleur geleverd worden. De minimale afname is 50 stuks.

Verzending:

De verzendkosten zijn standaard € 8,95, wanneer uw bestelling boven € 150,00 zit dan zijn de verzendkosten  gratis. De verzendenveloppen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. 

Scroll To Top