Enveloppen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Enveloppen

Bij Velpack vindt u ook verschillende soorten enveloppen. Denk aan vele formaten, met of zonder venster, gegomd of met strip, bedrukt of onbedrukt, akte of dienst. Zo kunt u precies het juiste model en formaat kiezen voor een mailing, facturen of brieven. Daarnaast vindt u bij ons ook wenskaart enveloppen, voor bijvoorbeeld een persoonlijke groet. Enveloppen bestellen kan direct en gemakkelijk online!

Soorten enveloppen:

Wenskaart: de wenskaart heeft standaard een puntklep als sluiting. De wenskaart envelop is perfect voor een persoonlijke boodschap. De wenskaart envelop is verkrijgbaar in verschillende formaten en gramsgewichten en de minimale afname is 100 stuks.

Supreme premium: de Supreme Premium envelop is vervaardigd uit helderwit papier van topkwaliteit. Dit is perfect voor representatieve correspondentie. De Supreme premium envelop is verkrijgbaar in verschillende formaten en gramsgewichten en de minimale afname is 250 stuks.

Digiline Comfort: De Digiline Comfort is in kleine hoeveelheden gemakkelijk en snel te printen. Dankzij het speciale hittebestendige venster kunnen deze enveloppen geprint worden door een digitale (laser)printer. De Digiline Comfort envelop is in verschillende formaten en gramsgewichten verkrijgbaar en de minimale afname is 100 stuks.

Transparant PE: De transparante enveloppen zijn erg gemakkelijk om op een doos te plakken met daarin het verzendetiket of de factuur. Zo komt deze goed beschermd op de plek van bestemming aan. De transparante enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en gramsgewichten en de minimale afname is 200 stuks.

Bedrukking:

U kunt de enveloppen gemakkelijk zelf printen, maar u kunt er ook voor kiezen om de bedrukte enveloppen te  bestellen. Hiervoor kunt u het beste even een e-mail sturen naar info@velpack.nl, of even bellen naar: 0575-743230. Wij adviseren u graag over de soort envelop, het formaat en de bedrukking.

Verzend enveloppen:

Bent u op zoek naar stevigere verzend enveloppen voor bijvoorbeeld boeken, posters of producten die niet mogen beschadigen? Bekijk dan eens ons brede assortiment verzend enveloppen, wellicht zit daar iets bij voor uw product. 

Scroll To Top