Brievenbusdoosje

Brievenbusdoos

Een brievendoos past door de brievenbus. Dat is natuurlijk wel zo prettig bij het verzenden van een pakketje. Als de doos te groot is, moet het pakket aan de deur bezorgd worden. Niet iedereen is altijd thuis. Het zorgt voor oponthoud en ergernis. Als het even kan, dan stuurt u uw producten dus in een brievenbusdoos.

Handige brievenbusdoosjes in het wit. Deze unieke brievenbusdozen vallen binnen de Nederlandse brievenbusafmetingen, wat zorgt voor gunstige verzendtarieven. De brievenbusdoosjes zijn stevig en eenvoudig op te zetten d.m.v. insteekklepjes. Zeer geschikt voor het versturen van (baby)kleding, tijdschriften, (foto)boeken, catalogi, kalenders , accessoires en sieraden.

Brievenbusdoos bestellen

Blanco Brievenbusdozen bestellen is eenvoudig via onze webwinkel. Een groot voordeel van onze manier van werken is dat u de dozen ook in een kleine oplage kunt bestellen. Dat is voordelig als u een relatief kleine organisatie bent, maar is bijvoorbeeld ook handig als u een nabestelling doet, of voor een eenmalige actie een ander formaat brievenbusdozen nodig heeft. Velpack.nl denkt graag met u mee.

Brievenbusdozen bedrukt

Velpack.nl heeft ook een speciaal assortiment verzenddoosjes met brievenbusdozen in zes verschillende maten. U kunt kiezen voor een vierkante brievenbusdoos, of voor uiteenlopende rechthoekige brievenbusdoosjes in verschillende handige papiermaten (A4, A5, A6, variaties). Al deze dozen kunnen gemakkelijk door de brievenbus van uw klanten heen. Bezorging gaat dus probleemloos. Dat waardeert de ontvanger zeer en heeft een positieve invloed op de uitstraling van uw bedrijf. En het scheelt portokosten!

De zekerheid dat de verpakkingsdozen die u bij ons bestelt door de brievenbus passen is maar een deel van de service van Velpack.nl. Om echt goed voor de dag te komen moet uw verpakkingsdoosje er natuurlijk ook mooi uitzien. Daarom kunt u al onze brievenbusdozen voorzien van een persoonlijk design. Wij kunnen u voorzien van stansmestekeningen, met daarop de precieze vorm van het doosje.

Ontwerpt u uw brievenbusdoos zelf, of laat u dit door een professioneel reclamebureau doen? Dat is aan u. Wij leveren de stansmestekening, uw heeft de vrije hand in het ontwerp. Als u uw ontwerp naar ons toestuurt zullen wij op basis daarvan doosjes bedrukken. De brievenbusdoosjes worden in full colour gedrukt en professioneel gevernist. Kwaliteit is belangrijk.

Bedrukte doosjes zijn een aantrekkelijke manier om uw product te presenteren. Door de persoonlijke bedrukking heeft u, zodra het doosje op de mat valt, de aandacht van de ontvanger. Gegarandeerd dat uw boodschap gelezen wordt!

Door het ontwerpen van uw persoonlijke bedrukking, is het resultaat een onderscheidend mailpack dat u snel en tegen een aantrekkelijk tarief kunt verzenden.

Scroll To Top