Brievenbusdoosje

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Brievenbusdoosje

Het versturen van uw artikel(en) in een brievenbusdoosje is gemakkelijk én voordelig, de verzendkosten voor een brievenbuspakket zijn namelijk een stuk lager dan voor een normale doos. Wij hebben verschillende soorten en formaten brievenbusdoosjes in ons assortiment. Het zijn mooie, strakke en elegante doosjes welke stevig en eenvoudig op te zetten zijn d.m.v. insteekklepjes. Uiteraard vallen de brievenbusdoosjes binnen de Nederlandse brievenbusafmetingen (38 x 26,5 x 3,2 cm) en kunt u met een gerust hart uw artikelen opsturen.

Brievenbusdoosjes bestellen

Onbedrukte én bedrukte brievenbusdoosjes bestellen is gemakkelijk en eenvoudig via onze webshop. U kunt bij ons brievenbusdoosjes in een kleine oplage bestellen, vanaf 25 stuks. Dit is ideaal wanneer u een starter bent en de brievenbusdoosjes wil uittesten voor uw bedrijf. Ook wanneer u geen starter bent maar geen grote aantallen nodig heeft, zijn de kleine oplages perfect. De verzendkosten zijn standaard € 7,50, wanneer uw bestelling boven de € 150,00 is zijn de verzendkosten gratis. De brievenbusdoosjes worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Let op: wanneer uw kiest voor bedrukte brievenbusdoosjes, kan de levertijd afwijken, wij informeren u hierover.

Bedrukking brievenbusdoosjes

Velpack.nl heeft naast onbedrukte doosjes ook een speciaal assortiment voor bedrukte brievenbusdoosjes. Een deel van onze brievenbusdoosjes bevat zes verschillende maten die eenvoudig en volledig gepersonaliseerd kunnen worden. Deze doosjes zijn gemaakt van stevig karton. U kunt kiezen voor een vierkante brievenbusdoos, of voor uiteenlopende rechthoekige brievenbusdoosjes in verschillende handige papiermaten (A4, A5, A6, variaties).

Wij kunnen u volledig ondersteunen in het ontwerpproces voor een bedrukt doosje. Wij kunnen u voorzien van stansmestekeningen, met daarop de precieze vorm van het doosje. U heeft dan de vrije hand in het ontwerp en wij helpen waar mogelijk. De brievenbusdoosjes worden gedrukt en professioneel gevernist. Kwaliteit staat bovenaan!

Waarom kiezen voor een bedrukte brievenbusdoos?    

 • Herkenbaarheid voor uw klant
 • Straalt professionaliteit uit
 • Het vergroot uw naamsbekendheid

Waarom kiezen voor Velpack.nl?

 • Kleine oplages vanaf 25 stuks
 • Totaalpakket voor webshops
 • Persoonlijk advies
 • Volledige ondersteuning in het ontwerpproces
Scroll To Top